Accàsa, CiBOH Dammangiare, Ricettario

Un cuore sgombro, sgombro da limare

oh so onthegreen easy simple #lunch😋 for the auntie2 trip-to-hell-melting trip in the city☀️, something #healthy and happy and quick to munch and recharge vegetable power balance for the icecream overload of the weekend, bit who can resist to reply? not me, nicht😌! Now eating shell plate of green beans, raw spinach and unknown named salad😂 + crunchy peas, leeks and mackerel #fish, oh yes, more beloved pumpkin seeds because half the avo from yesterday was….you know…GREY😫…i bet you can reconduct yourself the frustration heads-in-your-hand till tears when this happens😂, buaaaaaaa crying over the deadly avo, i will try to cook you somehow this evening and put inside a cream or something because i’ve never been so attent not to waste anything in life as i know how dark and insight desperate can be famine and hunger, either it was my stupid old choice, or imposed by life happenings or somewhat we can call mean people’s faults which i’ll never legit again to abuse and give punishments to me just because i was the weak diseased one around. you heard me, i am not. i wasn’t before but blinded,*nor am i now and ever again my rights arent’t my rights given to me well i go and TAKE them, ending point. have a great sun afternoon enjoy your everything my ig friends!see ya dear ig dudes, always pretend and claim the RESPECT due to you!!!!🙏🏻 #lowcost let's go!💙👋🏻🦁 #instafood #nofilters #eatwhatYOUare #feedyoursoul #foodlove #foodpassion #huffposttaste #nourish #foodies #food4thought #realfood #intuitiveeating #instafood #instagood #happyisthenewhealthy #foodblogger #foodporn #foodphotography #foodblog #foodbloggeritaliani #thefeedfeed #onthetable #secucinatevoi #tentarnoncuoce #otcucino #lifestyle

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6 thoughts on “Un cuore sgombro, sgombro da limare”

  1. L’insalata si chiama valeriana o soncino o grasselli, purtroppo in inglese non lo so. Il piatto, direi una collina di sgombro su montagne di insalata e cipollotto e un magnifico sole al limone

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  2. Lo sgombro é mooolto buono e il cuore sgombro si puô dipingere con il sole, profumare di mare, disegnare di foglie frutti e risate. Ci vuole tempo ma alla fine nel cuore sgombro riesci a farci starr anche lo sgombro che hai nel piatto! E come scrive paola é proprio un bel sole al limone questo piatto!

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    1. quanto tempo ci è voluto e ci vuole, pant puff….ma possiamo viverlo e appunto riempirlo di tante belle cose, questo tempo infinito che ci vuole, questo prisma mai completo di colori che è la vita, chi può dire di avere la tavolozza completa? eppure ognuno ha il suo disegno, i suoi “insegnanti”, il suo tratto. tvb💙

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